Ana içeriğe atla

İş İlanı

Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıdaki pozisyonlarda çalışmak isteyen ya da çevrenizde tanıdığınız birileri varsa özgeçmişleri abdullah.eser@elit24.com.tr adresine yollayabilirler. 



KALİTE TEKNİKERİ
1. Üretimi yapılacak ürünün kalite standartlarını belirlemek, dökümante etmek
2. Personeli üretim ve kalite beklentileri konusunda eğitmek
3. Üretimin başlatılması konusunda gerekli hazırlıkları tamamlatmak ve onaylı numune üzerinden üretimin başlamasını sağlamak,
4. Ara kontrollerle ve masa başı eğitimlerle üretimin istenen kalitede ve zamanda üretimini sağlamak.
5. Tüm kalite hazırlamak ve dosyalamak
6. Kalite alarm ve kazalarının tekrarlanmaması için gereken önlemleri almak ve aldırmak.
7. Temizlik, düzen, iş güvenliği ve işçi sağlığı kurallarına uymak
PLANLAMA ELAMANI
1. Müşterinin hizmet beklentisini anlamak ve yönetmek.
2. Müşteri siparişlerin almak, günlük üretim planını hazırlamak
3. Üretim, Kalite, depo, sevkiyat birimleri ile iş akışlarını koordine etmek.
4. Üretim planının vardiya ve hatlara dağılımını koordine etmek
5. Ürünün üretim verimliliğini arttırmaya yönelik araştırmalar yapmak
6. Mevcut kalite problemleri, müşteri şikayetlerini raporlamak ve irdelemek,
7. Birim maliyeti düşürme çalışmaları yapmak.
8. Hammadde, malzeme stoklarını koordine ederek stok maliyetlerini düşürmek.
9. Üretimlerin planlanan şekilde yürüyüp yürümediğini kontrol etmek. Varsa sapma nedenlerini araştırarak gerekli iyileştirmeleri planlamak.
10. İş emirlerinin termin, miktar ve kalite taleplerini karşılama oranlarını takip etmek gerekli iyileştirmeleri planlamak.
11. Uretim kosullarindan sapma oldugu durumlarda gerekli iyilestirme calismalarini koordine etmek ve sapmalari Kalite – İş Geliştirme Sorumlusuna iletmek.
12. Uretimi tamamlanan urunlerin müşteri sipariş bilgilerine gore yükleme ve sevkiyat işlemlerini yürütmek.
13. İrsaliye ve fatura sürecini yönetmek.
14. Aylık stok raporunu hazırlamak, farkları irdelemek ve iyileştirme çalışmaları yapmak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yazılarımla İKY Dergideyim

Bundan sonra her ay düzenli olarak İKY dergide yazılarımla birlikte yer alacağım. BEKAD tarafından hazırlanan " İnsan Kaynakları Yönetimi " dergisi  insan kaynakları, kişisel gelişim ve personel mevzuatı konularında yoğunlaşmış durumda. Eylül sayısındaki ilk yazım eğitimini de verdiğim "Kolonya Etkisi/ Uyanmak İsteyen" olacak. Bir tur kişisel gelişim yazısı diyebilirim. Son derece dolu bir içerikle okuyucusunun huzuruna çıkan dergiye abone olmanızı öneririm. Sevgiler, Salim Dergiye abonelik için lütfen tıklayın.

Yüzyüze Eğitimin Sonu mu Geliyor?

Yüzyüze eğitimin sonunun geldiğine, en azından şimdilik, inananlardan değilim. İnsan, insan olduğu sürece temasa ihtiyacı olacaktır. Ama yine de mevcut gelişmeleri görmezden gelemeyiz. Arkadan gelen dijital yerliler mevcut ezberi hepten unutturacak gibi görünüyor.  Bunlara ek olarak dünyada ve Türkiye’de hızla artan mobil teknoloji alt yapısı, mobil çalışan sayısını da arttırmaya başladı. Çalışanlar artık iş yerlerine gitmeden; kafelerde, evde, parkta, bahçede ve belki de yolculuk esnasında çalışabilmekteler. Ayrıca iş yerleri de maliyetlerini düşürmek için çalışanlarını dışarıya yönlendirmeye başladı. Bir araştırmaya göre 2015’te 1.3 milyar kişinin mobil çalışan olması bekleniyor. Yani insanlar artık tek bir fiziki mekanda bulunmak zorunda kalmayacaklar. Tüm bu gelişmeler ister istemez yüzyüze eğitimin geleceğini bizlere sorgulatıyor. Her ne kadar etkinliği diğer öğrenme metodlarına göre daha güçlü olsa da dünyadaki teknolojik gelişmeler ve artan maliyetler

Eğitimin Usain Bolt’u Olmak İçin Garantili 5 Yol

Malumunuz 2012 Londra Yaz Olimpiyatları görkemli bir kapanışla sona erdi.  İyi çalışan, sabır gösteren, planlı ve programlı olan sporcular, dolayısıyla ülkeler emeklerinin karşılığını aldılar. Tabii bir çok sporcu ve ülke olimpiyatlara damgasını vurmuştur ama bana göre oyunlara asıl damgasını vuran tek  bir sporcu vardı: Usain Bolt. 1986 doğumlu Jamaikalı Sprinter Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan atletizm yarışmalarında erkekler 200 metre finalinde, 19.32 saniyelik derecesiyle, dünya rekoru kıramasa da kariyerinde ikinci kez 200 metre olimpiyat altınına uzandı. Ve bunu tarihte yapan ilk atlet oldu. Usain Bolt Peki Bolt’u başarıya götüren etkenlerin iyi bir eğitim vermekle ne ilgisi olabilir? Bana göre Bolt’a bakarak feyzalabileceğimiz bir çok nokta var. Ben başarının tanımlanmasını pek sevmiyorum. Her ne kadar başlıkta garantili beş yoldan bahsetsem de doğru olana gitmenin birden fazla yolu var. İşte bu yazıda da bana göre bir eğitmeni tıpkı Bolt gibi başarıya götüre